0747.788.373
L-V: 08.00-17.30

Cum iti poti mari spatiul de depozitare al masinii tale

17 noiembrie 2017

Cum iti poti mari spatiul de depozitare al masinii tale

Cu siguranta multi dintre noi cand cumparam o masina un aspect important la care suntem atenti este spatiul de depozitare al acesteia, adica portbagajul, pentru ca, macar o data, vei avea nevoie sa transporti si altceva in afara de persoane.

Poate ca ai nevoie sa cari mai multe bagaje pe care le iei in concediu, poate vrei sa cari articole mici, mobila sau haine sau fie vrei sa ajuti un prieten sa care ceva voluminos si masina ta nu iti permite sa o incarci cu foarte multe lucruri atunci poti suplimenta capacitatea de depozitare folosindu-te de anumite sugestii precum:

1. Banchetele din spate

O solutie foarte eficienta ar fi rabatarea sau scoaterea banchetelor din spate atunci cand ai nevoie de mai mult spatiu in masina si vei fi surprins sa vezi cat de mult loc vei putea avea de folosit daca renunti la locurile din spate pentru moment. Bancheta poate fi usor pusa la loc sau adusa in pozitia initiala.

Aceasta solutie este buna atunci cand vrei sa cari ceva cu masina si nu ai mai multi calatori cu tine.

2. Atasarea unei remorci

Cu ajutorul unui carlig poti atasa o remorca care iti va permite sa transporti mai mult decat ti-ai putea imagina sau ti-ar putea permite masina ta proprie.

Poti opta pentru o remorca acoperita daca iti doresti ca bunurile tale sa fie securizate pe toata durata calatoriei sau fie vrei sa opresti pe timpul noptii undeva ori sa le feresti de conditiile meteo.

Daca iti doresti sa folosesti o remorca descoperita, poti avea nevoie si de o prelata ca sa feresti transportul la drum lung de ploaie, ninsoare sau de pietre care ar putea sari din trafic si care iti pot distruge bunurile.

3. Portbagaj superior

O solutie la fel de buna ca si remorca ar putea fi portbagajul pentru plafonul masinii daca spatiul de depozitare al masinii tale este mult prea mic.

Cu siguranta pretul portbagajului este mai mic decat al unei remorci si poate fi montat foarte usor cu ajutorul unor bare de fixare.

Acest portbagaj este ideal pentru vacantele cu familia sau prietenii daca esti nevoit sa cari multe bagaje. De asemenea aspectul portbagajului superior este un alt plus al acestui produs.