0747.788.373
L-V: 08.00-17.30

SERVICE AUTO

Mecanica auto si intretinere

Indiferent ca ai nevoie de o revizie tehnica periodica, ai intampinat o problema la masina sau de un diagnostic mai complex, la KMG Line Auto Center vei gasi intotdeauna suportul tehnic necesar.

Service auto KMG Auto ofera servicii de mecanica auto si de intretinere auto pentru a maximiza durata de viata a autovehicului. Mecanicii nostrii utilizeaza cele mai bune practici pentru intretinere si reparatii auto. KMG Auto ofera asistenta complete pentru masina dumneavoastra.

Service auto KMG Line Auto Center ofera o varietate completa de servicii de mecanica auto si intretinere auto precum:


1. Reparatia, intretinerea sau inspectia motorului:

- Blocul motor – este elemental principal unde sunt adunate impreuna toate celelalte componente ale sistemului de propolsie precum bujiile, pistoanele sau arborele cotit.

- Chiulasa - este o componenta a sistemului de propulsive si impreuna cu pistonul si cilindrul formeaza un spatiu inchis unde se afla fluidul motor. In cadrul acesteia sunt amplasate si camera de ardere, canalele de distributie a gazelor sau orificii pentru injectoare si bujii.

- Baia de ulei – are rolul de a capta si depozita uleiul de motor.

- Cilindrii – reprezinta spatial de lucru in care se desfasoara ciclul motor.

- Volantul – are rolul de a echilibra functionarea motorului, de a pune la dispozitie suprafata de frictiune pentru discul de ambreiaj sau de a reduce socurile de la nivelul partilor motorului.

- Schimbul uleiului de motor.

- Sau pistonul – este utilizat pentru preluarea energiei rezultate din arderea combustibilului si transformarea acestuia in lucru mecanic.

Acestea sunt o parte din componenetele motorului care pot creea probleme de functionare a masinii d-voastra. De aceea este importanta verificarea periodica a autovehiculului pentru a evita eventuale pagube.


2. Instalatia de alimentare cu combustibil unde pot aparea probleme la: pompa de benzina sau pompa de alimentare, pompa de injectie, carburatorul, filtrul de aer, colectorul de evacuare, injectoarele sau regulatorul mechanic de turatie.


3. Instalatia de aprindere si de pornire: contactul pentru cheie, bacteria de acumulatori, bobina de inductie, bujia, electromotorul de pornire etc.


4. Instalatia de racire: lichidul de racier, radiatorul, pompa de apa, termostatul, ventilatorul si termocupla.


5. Transmisia/sasiul: sistemul de franare, mecanismul de directive, sistemul de rulare, ambreiajul, suspensia si echipamentul electric, cutia de viteze, diferentialul sau arborii planetari.


6. Mecanismul de directie.


7. Sistemul de franare: discurile de frana, servofrana, placutele, senzorii de uzura, etrierele, sabotii, tamburi de frana, cilindrii de frana si alte accesorii.


8. Sistemul electronic de siguranta: sistemul ESP, ABS sau ASR.


9. Suspensia masinii: amortizoare, computerul de bord, bordul, instalatia de iluminare.


10. Caroseria: scheletul metallic, aripi fata, aripi spate, contraaripile, capota motor, capota portbagaj si portierele.


Am enumerate o parte din componenetele ce tin de intretinere si mecanica auto care pot crea problemele autovehicului si care pot scruta durata de viata a acestuia. Conduce-ti in siguranta!

Folosim doar piese auto de cea mai buna calitate de la distribuitori autorizati. Scopul nostrum este de a crea o relatie de lunga durata cu clientii nostril si de a oferii servicii de calitate. Clientii se bucura de un condus fara griji si noi de clienti multumiti!

Daca esti in cautarea unui service auto modern si profesionist si ai nevoie de ajutorul nostru