0747.788.373
L-V: 08.00-17.30

CARIERE LA KMG AUTO

BENEFICII LA KMG AUTO

In primul rand iti oferim un mediu de lucru profesionist cu o echipa unita formata din specialisti cu experienta minima de 5 ani fiecare. In al doilea rand ai posibilitatea de a lucra cu cele mai noi utilaje din domeniu si cele mai noi programare de diagnostic auto folosite in service auto in toata Europa de Vest. In functie de nivelul tau de expertiza vei lucra pe toate marcile auto existente pe piata. In al treilea si nu in ultimul rand ai posibilitatea de a-ti dezvolta cunostintele de la mecanicii cu experienta care formeaza echipa KMG Auto dar si sa participi la cursuri de specializare organizate de KMG Auto sau de firmele partenere.

POSTURI DISPONIBILE

2 Posturi de Mecanic auto cu experienta minim 3 ani intr-un service auto autorizat.

Candidatul ideal

Persoana dinamica, constiincioasa cu cunostinte in domeniul auto, perseverent, spirit de initiativa si cooperare. Angajatul trebuie sa respecte programul de munca si sa dea dovada de seriozitate.

Conditii salariale foarte avantajoase. Pentru stabilirea interviului puteti trimite email sau sa ne sunati la numarul de telefon de contact.

CONTRACT DE MUNCA SI ASIGURARE MEDICALA

Nu facem nicio exceptie de la normele si legile in vigoare. Toti angajatii au contract de munca, asigurare medicala si protectia muncii efectuata periodic folosind serviciile unei firme specializate in acest domeniu.

SALARIU PLUS BONIFICATII

Vei fi angajat pe un salariu negociat impreuna cu managerul HR al companiei plus un sistem de bonificatii in functie de postul pe care il vei ocupa si de nivelul tau de specializare.

SPECIALIZARE CONTINUA

Pentru ca suntem constienti ca un membru al echipei bine informat si educat ne aduce un plus de valoare noua si companiei, am hotarat ca toti angajatii sa participe la cursuri de formare si de formare continua organizate de cele mai prestigioase firme din domeniu. Dorim sa fim impreuna la curent cu cele mai noi tehnologii care se folosesc intr-un service auto si sa evoluam impreuna.

Hai in echipa KMG!