0747.788.373
L-V: 08.00-17.30

PARTENERII NOSTRI

STRATEGIA PARTENERIATELOR

Datorita experientei acumulate in ultimii 10 ani de activitate, am reusit sa stabilim colaborari si sa dezvoltam relatii de afaceri cu toti principalii furnizori de piese auto si servicii conexe necesare unui service auto.

Astfel am ajuns la performanta de a avea livrate cele mai bune piese auto la cele mai bune preturi de pe piata in cel mai scurt timp, fie ele originale sau aftermarket. Deaceea consideram ca partenerii nostri de afaceri sunt strategici pentru a satisface nevoile clientilor nostri cand vine vorba de activitatea de service auto pe care o desfasuram, iar printre cei mai importanti furnizori amintim:

Leader in importul si distributia de piese auto din Romania, AD Auto Total este o firma cu capital integral romanesc, activa de 22 ani in domeniul auto. Portofoliul AD Auto Total numara peste 14.000 de clienti activi iar cifra de afaceri depaseste 150.000.000 euro.

Grupul Autonet este unul dintre cei mai importanți furnizori din segmentul reparațiilor auto din Europa Centrală și de Est, fiind compus din Autonet Import România, Autonet Import Ungaria, Autonet Import Slovenia (furnizori aftermarket pentru segmentul de reparații auto), Lubexpert România, Lubexpert Ungaria, Lubexpert Slovacia (lubrifianți), Forsius (vopseluri auto), Network Systems (IT, Web, agenție marketing), Garage Assist (echipamente de service), Autonet Management Company (management).

Augsburg International este distribuitor autorizat al celor mai consacrati producatori din segmentul aftermarket de mecanica auto si lider în Romania pe segmentul de piese originale si elemente de caroserie aftermarket. In calitate de important jucator in distributia de piese auto, lubrifianti, echipamente de garaj si accesorii, Augsburg International lupta sa imbunatateasca calitatea serviciilor oferite clientilor sai.

Societatea Szakal Metal S.R.L pune accent pe introducerea si folosirea celor mai moderne tehnologii. Bazandu-ne atat pe reteaua noastra ampla de furnizori, cat si pe stocurile din depozitele noastre din toata tara, putem sa onoram fara intarziere comenzile facute de clientii nostri. Pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor ne vom largi in permanenta gama de produse spre comercializare.

Cele mai importante avantaje ale EuroEst Car SRL sunt dezvoltarea continua a relatiilor cu cei mai buni furnizori de piese auto originale si cooperarea cu unii dintre cei mai buni clienti de pe piata din Europa. In prezent, acoperim toata piata din Europa cu produsele noastre din doua centre operationale si logistice situate in Bucuresti (Romania).

Compania Herea Metal infiintata in anul 2006 este unul dintre principalii prestatori de operatiuni de mecaniza asupra cutiilor de viteze automate si semiautomate. Echipa de lucru a Herea Metal este specializata in diagnosticul, intretinerea si repararea marii majoritatii a cutiilor automate.