0747.788.373
L-V: 08.00-17.30

DECONTARE DIRECTA

Decontare directa RCA si CASCO cu partenerii

Service auto partener Allianz Tiriac, Groupama, Generali, Asirom, Omniasig, Grawe, Axeria, Watford

decontare directa Allianz Tiriac

Decontare directa cu Allianz Tiriac

Daca ai incheiat asigurarile auto RCA si CASCO la Allianz Tiriac, nu trebuie sa iti mai faci griji. Cu asigurarile RCA de la Allianz Tiriac esti sigur ca persoana pagubita isi va primi banii la timp, cu conditia sa te prezinti cat poti de repede la Allianz Tiriac, in vederea avizarii daunei.

Daca ai o asigurare CASCO la Allianz-Tiriac esti liber sa alegi modul in care vrei sa-ti repari masina:

 • la una dintre cele peste 1.000 de unitati service partenere, cu care Allianz-Tiriac are contracte de decontare directa. Allianz Tiriac va achita contravaloarea reparatiei direct catre service auto, mai putin franciza prevazuta in contractul asigurare (pe care o vei plati direct la service);
 • defectiunile suplimentare pe care le identificam in timpul reparatiei si care nu au fost observate la constatarea initiala, vor fi semnalate direct de catre personalul calificat al KMG AUTO catre Allianz Tiriac, prin platforma mobile Office by Allianz, la care au acces service-urile auto partenere pentru dosar.
 • decontare directa Groupama

  Decontare directa cu Groupama

  Groupama Asigurari este parte a unui grup international de asigurari si servicii financiare din Europa, o companie mutualista avand in prezent 32.600 de angajati si deservind 13 milioane de clienti la nivel global.

  Astfel, alaturi de Franta, Italia, Turcia, Ungaria si China, Romania este o tara cu importanta strategica pentru Groupama.

  Cu o asigurare auto Groupama Asigurari, in cazul in care apare un incident in trafic, iti oferim continuitate pentru afacerea ta prin sprijin promt in refacerea rapida a autovehiculului.

  decontare directa Generali

  Decontare directa cu Generali

  Generali Romania se numara printre cele 10 companii de asigurare dupa volumul de prime brute subscrise. Cu un business sanatos, Generali are cel mai echilibrat portfoliu de asigurari din intreaga piata.

  Chiar daca este facultativa, asigurarea Casco te va face sa treci mai usor peste urmarile unui accident si sa ai cat mai putine pierderi.

  Mai mult, ai posibilitatea sa-ti alegi un Casco in functie de bugetul si nevoile tale:

 • CASCO – asigurarea care te protejeaza impotriva riscurilor ce pot aparea in trafic;
 • CASCO + RCA – pachet auto de asigurare care iti ofera extinderea teritoriala gratuita a asigurarii CASCO si in afara Romaniei, in 38 de tari in care este validata asigurarea RCA incheiata la Generali;
 • decontare directa Asirom

  Decontare directa cu Asirom

  De peste 25 de ani, Asirom este o companie de asigurari traditionala care s-a alaturat in anul 2007 marii familii a grupului VIENNA INSURANCE GROUP, lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est. ASIROM face parte din grupul celor 50 de companii din regiune care consolideaza echipa VIG.

  ASIROM stie exact ce tip de protectie ai nevoie si vine in intampinarea afacerii tale ca neprevazutul. Astfel raspundem nevoilor tale cu o gama variata de asigurari de tip CASCO, RCA si bunuri transportate.