0747.788.373
L-V: 08.00-17.30

DESPRE NOI

DESPRE KMG AUTO

Suntem o companie tanara infiintata in anul 2012 dar care beneficiaza de profesionalismul unei echipe cu peste 10 ani de experienta in activitatea de service auto.


Am investit continuu in capacitatile tehnice ale companiei dar si in formarea membrilor echipei pentru a putea oferi solutii cat mai fiabile si mai corecte clientilor nostri.


Solicitarile clientilor nostri sunt rezolvate de catre mecanici profesionisti, beneficiind de servicii la cele mai inalte standarde.


Serviciile si produsele KMG Line Auto Center se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, detinatoare de parcuri auto, atat pentru lucrarile de intretinere periodica, cat si pentru lucrarile de service ocazionale.

imagini kmg auto

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea companiei KMG Line Auto Center este de oferi incredere si profesionalism prin servicii de calitate de servisare auto pentru o gama larga de autoturisme de pe piata auto din Bucuresti.


Datorita unei echipe de specialisti in domeniul auto, permanent instruiti din punct de vedere tehnologic si al relatiilor cu clientii, KMG Auto este atent la nevoile clientilor sai si urmareste satisfactia acestora prin grija fata de masina si asigurarea unor servicii auto de calitate.


CONDITII SI PRETURI AVANTAJOASE

Sa oferim servicii de calitate la preturi si conditii cat mai avantajoase. Pentru KMG AUTO satisfactia clientului este cea mai importanta.

SERVICE AUTO MODERN

Sa evoluam tehnic si sa investim continuu in utilaje si produse care sa intruneasca toate normele de calitate, mediu şi siguranţă necesare acestei activitaţi.

SERVICII AUTO COMPLETE

Sa oferim clientilor nostri servicii complete si sa rezolvam toate disfunctionalitatile autovehiculelor într-un mediu cald și profesional, astfel sa castigam increderea acestora.

PRINTRE CLIENTII NOSTRI

 client kmg Zenith Leasing

Infiintata in Romania in Mai 2007, Zenith Leasing propune pe piata romaneasca un produs modern, flexibil si transparent, accesibil indiferent de nivelul de venit sau situatia financiara a clientilor nostri. Peste 6.000 de persoane fizice, juridice sau PFA-uri au colaborat cu noi in decursul anilor. Multi au revenit pentru a doua sau a treia masina si continua sa apeleze la sistemul nostru de leasing operational din motivele expuse de catre unii dintre ei mai jos, dar nu numai.

 client kmg WeltKlasse

WeltKlasse Automobile este expresia locala a unui concept care se regaseste in toate pietele auto mature din lume – comercializarea de autovehicule rulate de calitate certificata, cu rulaj verificat, istoric de service descris de cartea de service si deloc in ultimul rand cu garantie contractuala 1 an de la data livrarii catre client. Mai pe scurt, autovehicule rulate NORMALE.

 client kmg IT Genetics

IT Genetics, companie cu capital 100% romanesc, prezenta pe piata din Romania de peste 10 ani, este integrator de sisteme in domeniul identificarii automate, colectarii de date (AIDC) si punctelor de vanzare (POS). Compania a aparut pe piata din necesitatea firmelor de a-si eficientiza procesele operationale ingreunate, serviciile oferite de IT Genetics rezolvand problemele cu care se confruntau acestea de ani buni. De la infiintare compania s-a dezvoltat constant oferind servicii de calitate.