0747.788.373
L-V: 08.00-17.30

SERVICE AUTO

OPERATIUNI SERVICE AUTO

KMG Line Auto Center a cautat de-a lungul timpului sa evolueze si sa ofere clientilor o gama cat mai completa de servicii specifice unui service auto modern. Am luptat intotdeauna sa multumim clientii in speranta ca ne vor recomanda la randul lor si altor posesori de automobile. MISIUNE INDEPLINITA ! Ne-au recomandat si ne recomanda in continuare cu deosebita placere.

KMG Line Auto Center ofera o gama completa de operatiuni specifice unui service auto, piesele si produsele folosite sunt atent selectionate astfel incat sa putem garanta pentru cea mai buna calitate. De asemenea piesele sunt achizitionate de la producatori cunoscuti de piese auto astfel incat sa aveti intotdeauna garantia competitivitatii preturilor noastre.

Personalul KMG Line Auto Center participa la sesiuni de training si specializare tehnica la intervale regulate de timp pentru a putea tine pasul cu ritmul in care evolueaza tehnologia si sistemele electronice la masinile de ultima generatie.

Utilizam echipamente de diagnoza de inalta clasa care beneficiaza de update-uri regulate ale softurilor, pentru a putea activa la un nivel maxim de acuratete in orice moment, dar si pentru orice marca auto.

lucrari service

MECANICA AUTO

Oferim o gama completa de servicii de mecanica auto precum revizii, frane, directie, suspensie sau esapament. Va putem ajuta cu totul, de la schimbarea uleiului pana la schimbarea motorului autovehiculului. Putem rezolva orice problema atat pe vehiculele straine, cat si pe cele autohtone.

lucrari service

DIAGNOZA COMPUTERIZATA

Oferim servicii de diagnoza computerizata, identificarea, interpretarea si stergerea erorilor intermitente sau permanente pentru toate brandurile auto. Diagnoza auto computerizata poate oferi informatii utile despre sistemele electrice si electronice ale autovehiculelor.

lucrari service

REVIZIE SI ELECTRICA

Revizii periodice sau totale, verificare sisteme de franare, de racire, circuite electrice, pornire motor, unitati de control, semnalizare. Placutele si discurile de frana asigura buna functionare a sistemului de franare. Uleiul trebuie schimbat indiferent daca s-a atins sau nu rulajul anual.

lucrari service

VOPSITORIE SI TINICHIGERIE

Se pot executa operatii de vopsire partiala sau totala cu vopsea normala, metalizata sau perlata, redresarea caroseriei, sudura in argon sau in puncte de aluminiu sau redresarea sau inlocuirea elementelor de caroserie. Vopseaua este pregatita in laborator computerizat astfel culoarea va fi exact cea pe care o doriti.

lucrari service

ECHILIBRARE ROTI

La înlocuirea anvelopelor se recomandă echilibrarea acestora şi efectuarea geometriei roţilor, ştiut fiind faptul că o anvelopă dezechilibrată conduce nu numai la uzură prematură a acesteia dar antrenează după sine şi uzura elementelor sistemului de direcţie şi suspensie. Oferim servicii de vulcanizare la rece, geometrie roti 3D si dejantari sau jantari.

lucrari service

CONSTATARE DAUNE

KMG Auto are punct de constatari daune si ofera consiliere pe tot parcursul procesului de intocmire a dosarului si reparatie a autovehiculului, legatura directa cu atelierul, deschiderea dosarului, servicii profesionale de tractare si inspectia tehnica periodica (ITP).