0747.788.373
L-V: 08.00-17.30

Iata o solutie care imbunatateste vizibilitatea la volan atunci cand ploua sau ninge

5 noiembrie 2018

uleiul din cutia de viteze

Odata cu venirea toamnei, incep si ploile iar acest lucru inseamna si o crestere semnificativa a accidentelor rutiere. Cu siguranta o cauza principala este si scaderea vizibilitatii la volan, insa acest lucru are o solutie foarte simpla acum.

Astfel exista un tratament cu nanoceramica care a fost imbunatatit de curand. Servetelul impregnat cu solutie nanoceramica se aplica extrem de usor si rapid, in doar 5 minute. Acest servetel NanoWet Protect® V2.0 este cu 20% mai mare, pentru rezultate mai indelungate.

Un banal servetel pe care il poti pastra cu tine sau in torpedou poate face minuni. Daca tratezi parbrizul cu el, picaturile de ploaie nu se mai acumuleaza ci aluneca foarte repede, simplificand utilizarea stergatoarelor. Cine crede ca stergatoarele pot face fata unei ploi torentiale, se inseala, deoarece ploaia din abundenta nu se va disipa usor la viteze mici, iar cand ploua oricum nu poti circula cu viteze mari. Mai mult, toate picaturile formeaza reflexii pe parbriz care noaptea se dovedesc a fi orbitoare, asa ca este indicat sa scapi de ele.

Pe langa faptul ca elimina ploaia de pe parbriz, chiar si la viteze mici, sau ca anuleaza relfexia, tratamentul nanoceramic mai are niste avantaje. De exemplu, insectele zdrobite la viteze mari pe autostrada se vor curata extrem de usor. Fara tratament, resturile de insecte raman pe parbriz chiar daca dai cu stergatoarele sau cu solutie din plin, dar cu tratament, acestea nu vor adera pe sticla si imediat cum dai din stergatoare acestea vor disparea.

Polei, gheata si zapada

Acelasi lucru este valabil si pentru polei, zapada sau gheata. Gheata se cristalizeaza pe suprafata geamului, dar nu adera. Asta inseamna ca atunci cand vom gasi dimineata parbrizul inghetat, il vom curata cu racleta doar din cateva miscari, gheata fiind inlaturata repede in bucati mari.

Tratamentul dureaza pana la 90 de zile sau 5000 de kilometri, iar la cea mai puternica utilizare perioada minim garantata de producator este de 30 de zile sau 3000 de kilometri.

De asemenea spalarea autoturismului cu spuma activa sau utilizarea solutiilor pentru parbriz nu afecteaza rezistenta tratamentului in timp.

Un alt avantaj este ca odata cu folosirea acestui servetel scade consumul de solutii pentru parbriz cu 60%, deoarece suprafata devine alunecoasa iar mizeria, praful, insectele, sarea de pe asfalt sunt inlaturate usor.

Asfel ai o solutie la indemana si scapi de probleme.